Vier redenen om een cruise door Noord Europa te doen

Geplaatst op

Noord Europa is een prachtig deel van de wereld met een enorme diversiteit aan natuur en cultuur om te ontdekken. Niet voor niets zijn de steden van Edinburgh en Reykjavik tot Helsinki en Sint Petersburg enorm populair onder reislustige mensen. Hoewel je prima met het vliegtuig naar bepaalde steden kunt, is een cruise in Noord Europa een aanrader voor iedereen. Je vraagt jezelf misschien af waarom dan? In deze blog kijken we naar de vier beste redenen.

Maak je geen zorgen om het vervoer

Een van de belangrijkste redenen voor een cruise in het algemeen is dat het vervoer tussen de verschillende bestemmingen uitstekend geregeld is en je zelf vrijwel niets hoeft te doen, behalve genieten van het uitzicht en de faciliteiten. Dit is niet het geval als je met zelf op citytrip gaat. Aan boord van een cruiseschip kun je tijdens het varen genieten van genoeg entertainment, fantastische restaurants en relaxopties.  

De complete ervaring door de tours

Hoewel je je op de boot voldoende kunt vermaken terwijl je aan het varen bent, gaat het natuurlijk ook voornamelijk om wat je doet op de bestemmingen zelf. Als je een cruisevakantie boekt, gaat dit gepaard met talloze activiteiten op locatie die bij de vakantie zijn inbegrepen. Afhankelijk van waar je precies aanmeert kan dit verschillen van rondleidingen door de stad, wandelingen naar uitkijkpunten en een bezoek aan diverse hotspots. 

Scandinavië heeft zoveel te bieden

Als je denkt aan een cruise door Noord-Europa komt vaak als eerste een beeld op van een enorm schip dat door de Noorse Fjorden vaart. Deze prachtige omgeving is inderdaad een van de highlights van iedere cruise door Noord-Europa. Naast deze prachtige natuur kun je bijvoorbeeld aanmeren in steden als Bergen, Kopenhagen en Stockholm. Iedere stad heeft ieder op haar eigen manier een prachtige ervaring te bieden die je als toerist nooit zult vergeten.

Rusland en de Baltische staten

Naast de prachtige natuur en steden van Scandinavië zijn er ook routes van een cruise in Noord Europa waarbij je langs Rusland, Estland, Letland en Litouwen komt. In Rusland komt Sint Petersburg aan bod en het is een stad die je gezien moet hebben! Vaar door de rivieren en kanalen en geniet van de prachtige gebouwen, pleinen en paleizen. Ook de Baltische staten hebben bijzonder veel te bieden, ook al zou je er vooraf misschien niet zo snel aan denken.

Gerelateerde berichten

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam laoreet viverra diam, at consectetur justo laoreet id. Orci varius natoque penatibus et...

Lees meer

Over ons

We nemen je mee op een rondvaart langs ideeën. Lees onze artikelen hiervoor.

Contactgegevens

Via info @ waterlelie-rondvaart.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden