Idee voor je 25e verjaardagsfeestje: organiseer een bootfeest

Geplaatst op

Je 25e verjaardag is een goed excuus om een groot feest te geven en wat is een betere manier om te feesten dan op je eigen privéboot met je vrienden. Zo kun je een havenrondvaart in Rotterdam maken: vanaf het water zie je imposante containerschepen en heb je een uniek uitzicht op de werven en dokken van de Rotterdamse haven. Bij het plannen van jouw evenement en het kiezen van jouw boot raden wij je aan om na te denken over de volgende factoren:

1. Omvang en budget

Dit is normaal gesproken de plek om te beginnen: een typische rondvaart voor mid-20’s is meer gericht op het budget. Je kunt bijvoorbeeld vragen aan je vrienden om mee te doen, maar je zult dus goed moeten nadenken over hoeveel mensen je wilt uitnodigen.

Slechts een schatting van het aantal is prima om mee te beginnen, zodat je hieronder een paar offertes kunt aanvragen – bootverhuur maatschappijen kunnen je voorzien van een reeks verschillende budgetten.

2. Lunch of zonsondergang?

Dit is altijd een moeilijke! Denk er ten eerste aan of je op de boot wilt eten, of dat je alleen borrelhapjes neemt. De meeste rondvaarten beginnen rond 12 uur/1 uur voor de lunchrondvaart of 17 uur- 19 uur voor de zonsondergang rondvaart, om het avondeten te omvatten.

Het belangrijkste verschil tussen lunch en zonsondergang is het zwemmen: de meeste boten hebben tegenwoordig een grote keuze aan waterspeelgoed en de lunchtijd vaarten zijn een populaire keuze geworden op basis van de uren van waterplezier.

De zonsondergang rondvaart geeft je daarentegen een geweldig uitzicht op de stad die ’s nachts verlicht is en leent zich meer voor het aankleden of uitgaan na afloop.

3. Alcohol

Je wilt waarschijnlijk een partyboot met de optie om je eigen alcohol te gebruiken om jouw totale kosten laag te houden – de meeste boten hebben deze optie. Sommige boten hebben beperkingen voor sterke drank, met name shots – in het belang van de veiligheid. Hoewel er rekening gehouden wordt met drank en plezier, is het van vitaal belang dat gasten de schipper, de bemanning en de boot respecteren.

Gerelateerde berichten

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam laoreet viverra diam, at consectetur justo laoreet id. Orci varius natoque penatibus et...

Lees meer

Over ons

We nemen je mee op een rondvaart langs ideeën. Lees onze artikelen hiervoor.

Contactgegevens

Via info @ waterlelie-rondvaart.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden